Forums
Counter Strike :: Forums :: Romanian Forums :: Counter Strike
 
<< Previous thread | Next thread >>
Problema Windows?
Moderators: Giovanni, Bot1
Author Post
BadExample
Wed Jul 23 2008, 08:26am
Registered Member #1836
Joined: Wed Jul 23 2008, 08:22am
Posts: 3
Salut. De curand am instalat pe sistem Windows Vista Ultimate x64 pentru 4 GB DDR2. Problema e urmatoarea :



Cand incerc sa rulez counterul, apare eroarea de mai sus. Are cineva idee despre ce poate fi vorba?

[ Edited Wed Jul 23 2008, 08:26am ]
Back to top
Bot1
Wed Jul 23 2008, 12:40pm
Administrator site

Registered Member #91
Joined: Tue Sep 19 2006, 03:00pm
Posts: 47
Un restart la sistem ai incercat? Jocul il ai original?
Back to top
BadExample
Wed Jul 23 2008, 01:09pm
Registered Member #1836
Joined: Wed Jul 23 2008, 08:22am
Posts: 3
Noul sistem de operare il am de aproape 1 luna. Am incercat tot ce se putea incerca. Da, jocul il am in original. Am cautat pe net si am gasit un "tip". Click dreapta pe executabil, proprietati, compatibility, bifezi "run this program in compatibility mode for:" si alegi Win XP. Asta am aflat acum si se pare ca merge. Insa nu am testat. Se pare ca nimeni nu are idee despre problema asta ...
Back to top
Bot1
Thu Jul 24 2008, 05:07pm
Administrator site

Registered Member #91
Joined: Tue Sep 19 2006, 03:00pm
Posts: 47
Pe windows vista varianta pe 32 biti counter strike 1.6 merge, pe x64 nu stiu nu am incercat. Zici ca iti bagi vista ca sa iti vada sistemul 4GB ram cat ai, dar problema este ca vista consuma mai multe resurse decat xp.
Back to top
BadExample
Fri Jul 25 2008, 12:39am
Registered Member #1836
Joined: Wed Jul 23 2008, 08:22am
Posts: 3
Asa este, consuma multe resurse, dar pe un sistem ca al meu (nu vreau sa ma laud ) nu se vede. Pe versiunea de 32 stiu ca merge. Merge si pe XP x64. In fine, o sa-l rulez cum am spus mai sus.
Back to top
 

Jump:     Back to top

Copyright ©2006 - 2019 csarmy.com. All rights reserved. Site gazduit de Hosteus.