Forums
Counter Strike :: Forums :: Romanian Forums :: Ghiduri configurare
 
<< Previous thread | Next thread >>
Ce va trebuie pentru server
Moderators: Giovanni, Bot1
Author Post
Bot1
Tue Oct 10 2006, 10:34am
Administrator site

Registered Member #91
Joined: Tue Sep 19 2006, 03:00pm
Posts: 47
Din punct de vedere tehnic (hardware) avem nevoie de minim urmatoarea configuratie :

CPU:minim 1000 mhz recomandat 2000+
preferabil pe 32 biti

De cat ram avem nevoie?


4, 8 players - minim 256MB RAM, recomandat 512MB RAM
10, 18 players - minim 768MB RAM, recomandat 1GB
20, 26 players - minim 1GB, recomandat 1.5GB
28, 32 players - minim 1.5GB, recomandat 2GB

HDD - Maxtor, Western Digital minim 7200 RPM
Preferabil unu de 10000RPM

Minim 2-3 ventilatoare pt sistem.

Restul conteaza mai putin.

Banda alocata serverului


Retineti:Conteaza mai mult viteza de upload si aceasta sa fie garantata.

Banda necesara pentru un server de 2 jucatori - 128kbps/upload

4 jucatori = 256kbps/upload
9 jucatori = 521kbps/upload
14 jucatori = 712kbps/upload
19 jucatori = 1024kbps/upload
25 jucatori = 1512kbps/upload
32 jucatori = 2000-2500kbps/upload

[ Edited Sun Feb 15 2009, 08:44am ]
Back to top
bad_boysim
Thu Jan 03 2008, 03:21pm
Registered Member #829
Joined: Thu Jan 03 2008, 03:15pm
Posts: 1
sal...sti cumva cum imi fac si io server de cs?
Back to top
Giovanni
Thu Jan 03 2008, 03:55pm

Registered Member #1
Joined: Wed Jun 28 2006, 09:31pm
Posts: 102
In primul rand spune-ne ce configuratie ai la server si de ce banda dispuii. (isp, upload, banda garatantata sau nu, etc)

Si poate o sa te ajutam sa iti faci un server de counter strike.
Back to top
Xzor
Sun Jan 06 2008, 09:36am
Registered Member #824
Joined: Mon Dec 31 2007, 09:53pm
Posts: 9
Sunt destule tutoriale pe net care te indruma pas cu pas in instalarea si setarea corespunzatoare a unui server de cstrike 1.6

Eu iti recomand sa cauti si sa il faci tu pentru ca asa inveti nu are rost sa ti-l dam noi gata facut.

Daca nu ai internet garantat - upload atunci nu are rost sa te mai gandesti, mai bine inchiriezi unul de la gameszone (sau alte firme).

Back to top
DENI$
Fri Feb 15 2008, 04:17am
Registered Member #994
Joined: Fri Feb 15 2008, 04:05am
Posts: 1
pentru pornirea serverului am nevoie de registrare intr-un sit sau imi este deajuns sa pornesc joaka hlds fara registrare.
Back to top
Xzor
Thu Feb 21 2008, 04:03pm
Registered Member #824
Joined: Mon Dec 31 2007, 09:53pm
Posts: 9
Nu am inteles clar care este intrebarea ta.

Pentru a porni serverul dedicat deschizi hlds.

Nu imi dau seama de ce inregistrare zici, te referi cumva la dns - la numele serverului pe care il scrii sa te conectezi sau sa il adaugi la favorites in loc sa te conectezi pe ip?
Back to top
cnick
Sat Mar 21 2009, 07:40pm
Registered Member #3677
Joined: Sat Mar 21 2009, 07:33pm
Posts: 2
salut am facut si eu un server si acuma nu gasesc un swds.dll care sa imi accepte si clientii steam si pe cei non steam daca poate cineva sa ma ajute ... plus alte pluginuri necesare pentru buna functionare a serverului ... si cum fac sa salvez anumite setari cum ar fii frienlyfire freezetime ... tot timpul trebuie sa le modific ... si daca se poate cumva sa micsorez lagul serverului tinand cont ca am internet de rds ... Va Multumesc!

[ Edited Sat Mar 21 2009, 07:41pm ]
Back to top
Giovanni
Sat Mar 21 2009, 08:03pm

Registered Member #1
Joined: Wed Jun 28 2006, 09:31pm
Posts: 102
Cnick ai nevoie de canal garantat nu abonament home de la rds.
In server.cfg adaugi urmatoarele setari:
mp_friendlyfire "1" sau "0" 1-on 2-off
mp_freezetime "x" unde x numarul secundelor in care ai freeze.
Pentru pinguri mici ai nevoie de metropolitan foarte mare si interconectare cu majoritatea isp-urilor (Romtelecom, Upc, etc.)

Nu mai oferim suport pentru serverele non-steam.

[ Edited Sat Mar 21 2009, 08:10pm ]
Back to top
cnick
Sun Mar 22 2009, 07:01am
Registered Member #3677
Joined: Sat Mar 21 2009, 07:33pm
Posts: 2
mersi dar mai intreb ceva daca se poate sa ma ajutati : unde gasesc un plugin ca sa pot merge in timp ce plantez bmb si daca stiti ... am vazut pe un server un plugin ... care scriai net in chat si iti apareau 7 variante de viteza a netului daca se poate sa ma ajutati cu acest plugin . Va Multumesc!

[ Edited Sun Mar 22 2009, 08:45am ]
Back to top
@d3lini
Sat Nov 28 2009, 12:12pm
Registered Member #4407
Joined: Sat Nov 28 2009, 11:50am
Posts: 1
.. ce trebuie sa fac ca sa-mi instalez cs-ul am citit conditiile shi toate cele..dupa care ... tot nu am reusit..:-w...nuj de ce..va rog sa ma ajutati shi sa-mi dati nijte sfaturi..:D:D,... ma shi astept un raspuns cat mai devreme posibil..
Back to top
Xzor
Sat Nov 28 2009, 12:54pm
Registered Member #824
Joined: Mon Dec 31 2007, 09:53pm
Posts: 9
Pentru joc ai nevoie de o licienta pe o cumperi de pe steampowered. Costa in jur de 10 euro (plata prin paypal sau card).
Back to top
 

Jump:     Back to top

Copyright ©2006 - 2019 csarmy.com. All rights reserved. Site gazduit de Hosteus.