vBullet te-as ruga data viitoare sa nu mai pui aceeasi intrebare peste tot si mai bine faci un thread nou.
Da-ne mai multe detalii, abonament internet ce banda dispui, ai ip static, serverul ruleaza pe windows sau linux, cum ai configurat serverul, ce moduri ai instalat, etc.
Pe server normal daca nu ii aplici patch pentru a putea intra si cei fara steam apare si la find servers si la favorites, cel care te baga in lista la favorite ii trebuie numele serverului sau adresa ip.
Pentru cei care nu au steam normal nu le apare la favorites serverul pentru ca e posibil sa aibe un engine mai vechi decat ce ai tu pe server. Deci problema cu aparutul serverului la favorites e de la ei tu nu ai ce sa faci decat sa ii indrumi sa isi cumpere steam sau macar sa isi instaleze un patch mai nou la joc.
scuzati baieti ca nu am mai intrat da am avut multa trb am casa in renovare ( am rezolvato cu serveru nu il mai fac am reusit da il dau draq nu imi mai are ma puteti gasi pe id-ul de Yahoo danger_wolf6 Mdea...si eu pe aici