Nu imi dau seama de ce inregistrare zici, te referi cumva la dns - la numele serverului pe care il scrii sa te conectezi sau sa il adaugi la favorites in loc sa te conectezi pe ip?
salut am facut si eu un server si acuma nu gasesc un swds.dll care sa imi accepte si clientii steam si pe cei non steam daca poate cineva sa ma ajute ... plus alte pluginuri necesare pentru buna functionare a serverului ... si cum fac sa salvez anumite setari cum ar fii frienlyfire freezetime ... tot timpul trebuie sa le modific ... si daca se poate cumva sa micsorez lagul serverului tinand cont ca am internet de rds ... Va Multumesc!
Cnick ai nevoie de canal garantat nu abonament home de la rds. In server.cfg adaugi urmatoarele setari: mp_friendlyfire "1" sau "0" 1-on 2-off mp_freezetime "x" unde x numarul secundelor in care ai freeze. Pentru pinguri mici ai nevoie de metropolitan foarte mare si interconectare cu majoritatea isp-urilor (Romtelecom, Upc, etc.)
mersi dar mai intreb ceva daca se poate sa ma ajutati : unde gasesc un plugin ca sa pot merge in timp ce plantez bmb si daca stiti ... am vazut pe un server un plugin ... care scriai net in chat si iti apareau 7 variante de viteza a netului daca se poate sa ma ajutati cu acest plugin . Va Multumesc!
.. ce trebuie sa fac ca sa-mi instalez cs-ul am citit conditiile shi toate cele..dupa care ... tot nu am reusit..:-w...nuj de ce..va rog sa ma ajutati shi sa-mi dati nijte sfaturi..:D:D,... ma shi astept un raspuns cat mai devreme posibil.. Buna